AKTUELNO

Luna ne može da prihvati da je sve sa Slobom bilo lažno

Luna Đogani je os sinoćnog razgovora sa Slobom Radanovićem, kada joj je predložio da naprave pauzu u svojoj vezi, neutešna. Ona ne prestaje da rida i ne može da se pomiri sa mogućnošću da će se pevač vratiti svojoj zakonitoj supruzi.

Milan Milošević je seo sa blogerkom da porazgovara i pomogne  joj da se uzdigne i razbristri misli.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo ti je prilika da vratiš stvari na svoje mesto. Je l' ti nije dovoljno kad ti neko tako kaže. Ja sam se šokirao. Ej, par dana da napravite pauzu! Kaže da oseća grižu savest prema njoj - pričao je Milan sa Lunom.
To nije ljubav, to je griža savest - rekla je jecajući Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Novinar smatra da se Sloba koleba i da je moguće da će se vratiti Kiji i da je najbolje da okrene novi list.

Ne možemo mi to njemu da utuvimo u glavu. Treba da budeš dama. Ako je on doveo u pitanje tvoju vezu... Ja sam sa njim pričao, čim se ti dvoumiš nema od toga ništa. Treba da ustaneš zbog svojih roditelja i sestara i svi te oni čekaju kada budeš izašla. Imaš mesec dana da se vratiš na pravi put i shvatiš gde si pogrešila - savetovao je Milan Lunu.
Šta sam radila ovih osam meseci. Srce mi je slomljeno na komadiće. Gde je moj dečko, dečko mojih snova. On kaže gde je moja devojka, a ja sam tu. On kaže "što plačeš kad nije kraj" ja osećam da jeste. Zar sam ja bila ta stvar da on nešto shvati? Zašto ja? - Grcala je Luna u suzama.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: IZABRAN NOVI VOĐA, a ovoj odluci je najviše se obradovao ON! (VIDEO)

Kako je izgledao razgovor Lune i Milana pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'